Meteen naar de inhoud

FAQ

Veelgestelde vragen

Q: Op welke dagen van de week geef je les?

A: Ik geef les van Maandag tot en met Vrijdag. Hier en daar zijn nog wat vrije plekken, maar bijvoorbeeld Woensdag zit op het moment helemaal vol. Soms als er een les door ziekte uitvalt kan ik een proefles daarvoor in de plaats plannen, maar helaas betekent dat soms dat die plek niet wekelijks beschikbaar is om vervolglessen in te plannen.

Q: Ik wil een proefles komen doen. Moet ik iets meenemen of iets voorbereiden?

A: Als je een proefles wil komen doen, is het verstandig om ven tevoren te bedenken wanneer dit voor jou optimaal uitkomt en dit aan mij doorgeeft in je e-mail. Verder hoef je niks mee te nemen (stokken heb ik extra, maar je mag natuurlijk ook zelf stokken meenemen), en voorbereiding is ook niet nodig, ook niet als je al langer drumt. Een proefles is ook bedoeld om kennis te maken, dus een deel van tijd neem ik ook om te praten en te vragen naar wat jou tot drummen aantrekt.

Q: Ik wil voor graag mijzelf (of voor mijn kind) vaste drumlessen nemen. Is het mogelijk op ieder moment in te stromen?

A: Je hoeft te wachten tot het begin van het nieuwe schooljaar om te starten met drumlessen. Als je les wilt op een vaste dag en tijd vraag ik je wel rekening te houden met het feit dat anderen dit ook willen, en dat sommige plekken al bezet zijn.

Q: Ik wil graag één of meerdere drumlessen cadeau doen aan een vriend(in) of familielid. Wat zijn de mogelijkheden?

A: Één (of meerdere) drumles(sen) cadeau doen is niet mogelijk. Ik heb te veel vaste leerlingen die de gewilde tijden vast vol hebben zitten. Hierdoor kan ik niet op korte termijn een cadeaules inplannen.

Q: Ik heb thuis een (elektrisch) drumstel staan. Is het mogelijk om thuis de lessen te volgen?

A: Nee, ik organiseer al mijn lessen momenteel bij Rock Supplies. Hier staan 2 drumstellen zodat mijn leerlingen en ik beiden lekker kunnen spelen. Tevens laat mijn huidige agenda het niet toe om van hot naar her te bewegen om aan huis lessen te geven.

Q: Ik wil graag drumles(sen) nemen samen met iemand anders. Is dit mogelijk?

A: Nee. Ik bied bewust geen 2-op-1 drumlessen aan. Ik heb dit in het verleden wel gedaan, maar in mijn ervaring is dit te chaotisch. Ook heb ik in de studio twee drumstellen tot mijn beschikking, dus het is lastiger voor mij dingen te demonstreren wanneer er steeds van plek gewisseld moet worden.

Mark Falke, 2022

nl_NLDutch