Meteen naar de inhoud

Contact

FAQ

Voordat je een bericht stuurt

Lees eerst de FAQ! Het is voor mij handig om een aantal dingen te weten als je contact met mij opneemt. Heb jij of heeft je kind al drumervaring? Heb je een voorkeur voor een bepaalde dag of tijd waarop jij een proefles zou willen plannen? Ik geef les van maandag t/m vrijdag, en op de meeste dagen heb ik nog een aantal vrije plekken. Als je mij alleen een vraag over mijn lessen wil stellen, check even de Homepage of de FAQ. Locatie, prijs en verdere informatie over de lessen zijn allemaal hier te vinden.

Drukte & Flexlijst

Ik geef les van Maandag t/m Vrijdag. Ik geef geen les in het weekend. Op sommige dagen heb ik nog vrije plekken, maar andere dagen zitten helemaal volgepland. Op het moment zitten mijn inbox en agenda vrij vol. Het kan dus een paar dagen duren voordat ik jouw email kan beantwoorden, en misschien kan het inplannen van een proefles ook wat langer duren dan dat je had gehoopt. Drumlessen Amsterdam houd ik in m’n eentje draaiende, dus ik doe hard mijn best om zo goed mogelijk aan ieders wensen te voldoen. Om beter aan alle verzoeken te voldoen heb ik de Flexlijst bedacht en geopend; een online kalender om zelf een drumles in te plannen wanneer het jou uitkomt. Meer informatie over de Flexlijst lees je op de Prijslijst pagina.
De avonduren (na 18:00) zitten in principe vol. Als je alleen beschikbaar bent in de avond kun je mij contacten, maar een plek is alles behalve gegarandeerd. Ik plan liever ook geen proeflessen in op plekken die normaliter bezet zijn, om je niet blij te maken met een dode mus om je dan te vertellen dat het gelijk de eerste en laatste les is geweest. Vanwege drukte heb ik ook steeds minder mogelijkheden om een heel uur in te plannen, dus ben ik soms genoodzaakt een proefles voor 30 minuten in te plannen.

Openingstijden

Maandag: 14:00 – 20:00
Dinsdag: 14:00 – 21:00
Woensdag: 14:00 – 20:00
Donderdag: 14:00 – 21:00
Vrijdag: 14:00 – 20:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

E-mails

Veel tekst hè? Klopt. Toch even handig om door te lezen. Mijn naam is Stein. Niet Stijn, Steyn, ook niet Mark. Het is het handigst om mij een E-mail te sturen naar info@drumlessenamsterdam.nl, nadat je de FAQ goed hebt doorgelezen.

Mark Falke, 2023

KvK: 88564142

nl_NLDutch