Meteen naar de inhoud

Contact

FAQ

Voordat je een bericht stuurt

Lees eerst de FAQ! Het is voor mij handig om een aantal dingen te weten als je contact met mij opneemt. Heb jij of heeft je kind al drumervaring? Heb je een voorkeur voor een bepaalde dag of tijd waarop jij een proefles zou willen plannen? Ik geef les van maandag t/m vrijdag, en op de meeste dagen heb ik nog een aantal vrije plekken. Als je mij alleen een vraag over mijn lessen wil stellen, check even de Homepage of de FAQ. Locatie, prijs en verdere informatie over de lessen zijn allemaal hier te vinden.

Drukte & Flexlijst

Ik geef les van Maandag t/m Vrijdag. Ik geef geen les in het weekend. Op sommige dagen heb ik nog vrije plekken, maar andere dagen zitten helemaal volgepland. Op het moment zitten mijn inbox en agenda vrij vol. Het kan dus een paar dagen duren voordat ik jouw email kan beantwoorden, en misschien kan het inplannen van een proefles ook wat langer duren dan dat je had gehoopt. Drumlessen Amsterdam houd ik in m’n eentje draaiende, dus ik doe hard mijn best om zo goed mogelijk aan ieders wensen te voldoen. Om beter aan alle verzoeken te voldoen heb ik de Flexlijst bedacht en geopend; een online kalender om zelf een drumles in te plannen wanneer het jou uitkomt. Meer informatie over de Flexlijst lees je op de Prijslijst pagina.

Openingstijden

Maandag: 14:00 – 20:00
Dinsdag: 14:00 – 21:00
Woensdag: 14:00 – 20:00
Donderdag: 14:00 – 21:00
Vrijdag: 14:00 – 20:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

E-mails

Veel tekst hè? Klopt. Toch even handig om door te lezen. Mijn naam is Stein. Niet Stijn, Steyn, ook niet Mark. Het is het handigst om mij een E-mail te sturen naar info@drumlessenamsterdam.nl, nadat je de FAQ goed hebt doorgelezen.

Mark Falke, 2022

KvK: 88564142

nl_NLDutch