Meteen naar de inhoud

Prijslijst

Prijslijst Drumlessen Amsterdam 2022 – 2023

Proefles (30 minuten): €20

Proefles (60 minuten): €25

Proefles Plus (60 minuten): €30

5 lessen, 60 min: €200

5 lessen, 30 min: €125

1 les, 60 min: €45

1 les, 30 min: €30

Cadeau les, 90 min: €75

Lengte van een drumles

Ik bied twee soorten drumles aan; 30 of 60 minuten. Voor jonge kinderen (<13) is een halfuur meestal een ideale lengte. Vanaf een jaar of 13/14 zijn de meesten wel klaar voor meer. Dit is ook de reden dat ik de meeste leerlingen boven deze leeftijd lessen van 60 minuten aanraad.

Flexlijst

Na een aantal jaar hard te hebben gewerkt om mijn schema vol te krijgen is het moment daar: Ik heb te weinig tijd! Het concept van een wachtlijst heb ik nooit zo zien zitten, en dus heb ik de Flexlijst bedacht: Een online tool om zelf lessen in te plannen wanneer het jou (en mij) uitkomt. Elke week heb ik te maken met ziekmeldingen, vakanties, noem het maar op. Via een online kalender die ik iedere week up-to-date hou, kun je als flexleerling zien welke plekken er die week beschikbaar zijn, en in de kalender een afspraak maken als er een plek tussenzit die jou uitkomt! Dit is een goede oplossing voor mensen die wel drumles willen volgen, maar zelf graag flexibel blijven, of voor degenen die een alleen op een specifieke dag kunnen die misschien op het moment vol zit. Het is alsnog wenselijk om eerst een proefles af te spreken, en dan de mogelijkheden qua planning te bespreken.

Wat is een Proefles Plus?

De Proefles Plus is een nieuw concept binnen Drumlessen Amsterdam. Speciaal voor beginners krijg je bij een Proefles Plus niet alleen 60 minuten 1 op 1 les met mij, je krijgt er ook een paar drumstokken bij zodat je direct na je eerste les aan de gang kunt! Daar bovenop krijg je als extra toegang tot een exclusieve online drumles in videovorm, waarin ik laat zien hoe je een basis drumbeat speelt. Er komt veel nieuwe informatie op je af tijdens een proefles, en op deze manier heb je alles bij de hand om het niet verloren te laten gaan!

Welke lessen passen bij mij?

Je kunt losse lessen volgen, en deze kunnen we wanneer jij zelf wilt plannen, zonder schema, gewoon wanneer jij er zin in hebt. Wanneer je vaste lessen wilt volgen, op een vaste dag en tijd, kunnen we dit inplannen en vastzetten. Dit kan per week, of per twee weken, en dan betaal je 5 lessen vooruit. Als je flexibel lessen wilt volgen betaal je per losse les en kun je vrij plannen, los van een (twee)wekelijks schema.

Een les cadeau geven

Heb je iemand in je leven die graag zou willen drummen? Een vriend(in), buurman, tante die zou willen leren drummen, of de drummer van je eigen band die misschien wel een opfrisser kan gebruiken? Ik bied sinds kort weer cadeau lessen aan! Met beperkte beschikbaarheid kun je een cadeaules boeken van 90 minuten. Zo hebben we lekker de tijd om kennis te maken met elkaar en met het instrument, en als er geen volgende les inzit, je niet met het idee weggaat dat je iets gemist hebt omdat er te weinig tijd was. Ook krijgt de ontvanger van een cadeau les 10% korting op zijn/haar eerste 5 lessen als ze de smaak te pakken hebben en meer lessen willen volgen. Een proefles cadeau doen is niet mogelijk.

Vragen?

Zie de tab ‘FAQ

Voor leerlingen ouder dan 21 jaar geldt 21% belasting bovenop de prijzen weergegeven op deze pagina (m.u.v. proeflessen)

Mark Falke, 2022

KvK: 88564142

BTW: NL004626468B81

nl_NLDutch