Meteen naar de inhoud

Prijslijst

Prijslijst Drumlessen Amsterdam 2023 – 2024

Proefles (30 minuten): €20

Proefles (60 minuten): €25

Proefles Plus (60 minuten): €35

5 lessen, 60 min: €215

5 lessen, 30 min: €135

1 les, 60 min: €50

1 les, 30 min: €35

Lengte van een drumles

Ik bied twee soorten drumles aan; 30 of 60 minuten. Voor beginnende drummers raad ik meestal lessen van 30 minuten aan. Dit is vaak voldoende tijd om lekker een beetje te drummen, en voor mij om wat nieuws uit te leggen. Lessen van 60 minuten bewaar ik over het algemeen voor de drummers die al wat verder zijn. Voor een proefles plan ik wel het liefst 60 minuten in, zodat we rustig de tijd hebben om kennis te maken, ongeacht je niveau.

Flexlijst

Na een aantal jaar hard te hebben gewerkt om mijn schema vol te krijgen is het moment daar: Ik heb te weinig tijd! Het concept van een wachtlijst heb ik nooit zo zien zitten, en dus heb ik de Flexlijst bedacht: Een online tool om zelf lessen in te plannen wanneer het jou (en mij) uitkomt. Elke week heb ik te maken met ziekmeldingen, vakanties, noem het maar op. Via een online kalender die ik iedere week up-to-date hou, kun je als flexleerling zien welke plekken er die week beschikbaar zijn, en in de kalender een afspraak maken als er een plek tussenzit die jou uitkomt! Dit is een goede oplossing voor mensen die wel drumles willen volgen, maar zelf graag flexibel blijven, of voor degenen die een alleen op een specifieke dag kunnen die misschien op het moment vol zit. Het is alsnog wenselijk om eerst een proefles af te spreken, en dan de mogelijkheden qua planning te bespreken. De lessen die je via de Flexlijst inplant worden per stuk in rekening gebracht.

Wat is een Proefles Plus?

De Proefles Plus is een nieuw concept binnen Drumlessen Amsterdam. Speciaal voor beginners krijg je bij een Proefles Plus niet alleen 60 minuten 1 op 1 les met mij, je krijgt er ook een paar drumstokken bij zodat je direct na je eerste les aan de gang kunt! Daar bovenop krijg je als extra toegang tot een exclusieve online drumles in videovorm, waarin ik laat zien hoe je een basis drumbeat speelt. Er komt veel nieuwe informatie op je af tijdens een proefles, en op deze manier heb je alles bij de hand om het niet verloren te laten gaan!

Welke lessen passen bij mij?

Je kunt losse lessen volgen, en deze kunnen we wanneer jij zelf wilt plannen, zonder schema, gewoon wanneer jij er zin in hebt. Wanneer je vaste lessen wilt volgen, op een vaste dag en tijd, kunnen we dit inplannen en vastzetten. Dit kan per week, of per twee weken, en dan betaal je 5 lessen vooruit. Als je flexibel lessen wilt volgen betaal je per losse les en kun je vrij plannen, los van een (twee)wekelijks schema.

Een les cadeau geven

Één of meerdere drumles(sen) cadeau doen is NIET mogelijk. Ik kan op korte termijn helaas niet aan deze vraag voldoen.

Vragen?

Zie de tab ‘FAQ

Voor leerlingen ouder dan 21 jaar geldt 21% belasting bovenop de prijzen weergegeven op deze pagina (m.u.v. proeflessen)

Mark Falke, 2022

KvK: 88564142

BTW: NL004626468B81

nl_NLDutch